+31610430702

Rondjebedrijf.nl

maart 12, 2015 · rondjebedrijf.nl
Rondjebedrijf

Rondjebedrijf.nl is een onderdeel van Simon Schutter Fotografie. Deze dienst is een verlenging van Google Maps Street View. Het geeft bedrijven enorm veel voordelen in hun presentatie en klantgerichtheid. Door 24/7 toegankelijk te zijn en te laten zien wat je in huis hebt presenteert het bedrijf zich al open en eerlijk. De grote voordelen die het heeft in de vermelding op Google is een daar nog bijkomend aspect. Maar ook bij Google Maps Business View, zoals deze dienst heet, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Kijk voor voorbeelden op www.rondjebedrijf.nl.    

Staat uw bedrijf al op de kaart?

Rondjebedrijf kan het verschil maken in uw zichtbaarheid op internet!

De voordelen op een rijtje:

 

- Door de virtuele tour van uw bedrijf, die aangesloten is op Google Street View, bent u voor digitale klanten 24/7 geopend. Klanten kunnen rondkijken in de winkel en op hun gemak hun ogen uit kijken.

 

- U bent beter vindbaar in de zoekresultaten.

 

- Klanten herkennen uw bedrijf sneller en krijgen een betere indruk van het assortiment en de professionaliteit.

 

- Hogere vindbaarheid en klantervaring zorgen er voor dat mensen sneller geneigd zijn door te klikken of langs te komen wat resulteert in een hoger klantenaantal.

 

 

 

- Naast de panoramafoto’s worden er ook detailfoto’s1 gemaakt, deze worden net als de panorama’s geupload naar Google. Na het online komen op Google Maps, Google Search en Google+ Lokaal ontvangt u deze foto’s in hoge kwaliteit zodat u deze voor elk doeleinde kunt gebruiken.

 

- De virtuele tour kunt u gemakkelijk op uw website zetten of delen op Social Media.

 

 

 

1detailfoto’s: foto’s van onder andere de voorgevel, producten, openingstijden en andere opvallende en interessante aspecten van uw bedrijf.