+31610430702

Een bedrijfsreportage, Google panoramatour, mooie familiefoto of andere wensen, neem even contact op.

De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Ik ben Simon Schutter geboren in 1991 en sinds februari 2011 bestaat mijn bedrijf Simon Schutter Fotografie.Na het behalen van mijn vwo diploma ben ik begonnen aan de Fotovakschool in Apeldoorn. In twee jaar heb ik daar mijn diploma 'vakfotograaf' afgerondmet een project dat ik bedacht en uitgewerkt heb voor Arriva. Vanaf dat moment was ik full time aan het werk met mijn passie, Fotografie. Tijdens de opleiding heb ik al een redelijke klantenkring opgebouwd waardoor de overgang van werk/studie naar werken naadloos was. Nu doe ik wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, foto's maken, concepten bedenken en uitwerken en vanalles wat nog meer op mijn pad komt en gerelateerd is aan mijn werk. Gevestigd in Doetinchem maar werkend door heel Nederland, en altijd op zoek naar nieuwe creatieve uitdagingen. Zo ben ik ook door Google gecertificeerd om foto's te maken bij bedrijven die aangesloten kunnen worden op Street View. Door mezelf steeds te ontwikkelen en de nieuwe technieken bij te houden weet ik mezelf te onderscheiden en anders te kijken naar projecten. Dit om een optimaal resultaat te halen voor mijn klanten. Het meest trots ben ik op de keuze voor het vak, ondernemer worden is wat ik wilde. Nu na een aantal jaren bezig te zijn zeg ik nog elke dag met trots 'Ik ben Simon Schutter, ik ben fotograaf'.

Voor mij is de uitdaging een vernieuwende, originele en inspirerende foto te maken, dit is niet altijd op de makkelijkste manier te realiseren, soms in het water, achter in de kofferbak van een rijdende auto met de klep open of bovenin een magazijnstelling. Voor een mooie foto mag ik soms leuke dingen doen. Het beste gevoel krijg ik als de foto dan lukt.

Hieronder een aantal foto's terwijl ik aan het werk ben in Doetinchem en Amsterdam.

Simon Schutter Fotografie project Arriva Achterhoek, fotograaf Doetinchem, locatie Braamt

Simon Schutter, project Arriva Achterhoek, locatie BraamtSimon Schutter Fotografie project View Document Management, fotograaf Doetinchem, A12 Amsterdam

Simon Schutter Fotografie project View Document Management, fotograaf Doetinchem, locatie A12 AmsterdamSimon Schutter Fotografie project View Document Management, fotograaf Doetinchem, A12 Amsterdam

Simon Schutter Fotografie project View Document Management, fotograaf DoetinchemMeer weten over mij (Simon Schutter), mijn werk of mogelijkheden dan hoor ik dat natuurlijk graag!

 
Rondjebedrijf.nl

Wilt u meer informatie over rondjebedrijf? geen probleem!

Neem even contact op met simon@simonschutter.com of neem een kijkje op www.rondjebedrijf.nl. Hier vindt u voorbeelden en informatie over de bijna oneindige mogelijkheden die deze dienst te bieden heeft. Als uw bedrijf echt goed en gastvrij in beeld moet komen dan is dit de perfecte oplossing!

Portfolio

Op mijn portfolio pagina kunt u een selectie vinden van mijn werk, bent u geinteresseerd dan hoor ik graag van u zodat we samen kunnen bespreken waar u naar op zoek bent!